Plassert langsetter Bodøs nye bypromenade har mange av leilighetene i Ramsalt utsikt mot havet, de vakre Børvasstindene og Landegode. Ramsalt vil ha noe for alle.

I underetasjen blir det et moderne parkeringsanlegg med mulighet for lading av elbil. I de nederste etasjene har vi ambisjoner om å skape et godt og levende gatemiljø og en alternativ møteplass i sentrum. Ramsalt er nytt og herlig sted hvor du har alle fasiliteter og servicetilbud i byen rundt deg samtidig som du har tilgang på naturen.

 
 
20151031-DSC06246_redigert.jpg
 

Natur og kultur

Bodø er en skikkelig kultur- og naturrik by, og Ramsalt er laget for de som er ekstra interesserte i å ha begge deler i livet sitt.

Når du bor i sentrum er det lett å ta del i det som skjer i byen. Du har hele tiden konserter, filmvisninger, matopplevelser og andre kulturtilbud rett rundt hjørnet. Hjemme i din Ramsalt-leilighet får du fantastisk nærkontakt med naturen døgnet rundt, hvor du fra vinduet kan se midnattssolen henge over Landegode. Naturopplevelser som havkajakk og gåturer til Keiservarden er noen av de tingene du får tid til i hverdagen. I våre Ramsalte boliger venter naturen og kulturen utenfor døren!

 

Beliggenheten

I Ramsalt bor du i Bodø sentrum. Her finner du et bredt spekter av kultur, uteliv, handels- og servicetilbud.

Det er kort avstand til offentlig og privat kommunikasjon som går både lokalt og internasjonalt. Med nærhet til alt det byen har å by på blir hverdagen mer spontan, innholdsrik og spennende.

ramsalt-natur_kultur_stormen.jpg
hundholmen.jpg
nobl.jpg
 

Utviklerne

RAMSALT gir medlemmene i Nobl tilgang til boliger med en unik beliggenhet, midt på kaifronten og midt i byen. Nobl som utbygger har et langsiktig perspektiv. 70 år som boligutvikler i Bodø gjør at vi vet hva kvalitet betyr. Vi skal følge de som bor i bygget i mange generasjoner, og derfor bygger vi bærekraftig. Vi i Nobl vet at arkitektur og byrom gjør noe med hvordan vi har det i livene våre. Et bygg med høye arkitektoniske kvaliteter, og fasiliteter som innbyr til å bruke den fantastiske naturen som omgir oss, skal legge til rette for gode liv. At beliggenheten også gjør at det blir overflødig å bruke bilen i hverdagen ser vi som en pluss for deg som skal bo der, og for byen vår. RAMSALT er unikt både i forhold til kvalitet og beliggenhet, en perle som skal gjøre både Nobl og deg som bor der stolte.

Hundholmen Byutvikling tar vare på tradisjoner, samtidig som vi har en moderne tilnærming til eiendomsvirksomhet. Vi fører ikke bare opp byggene, vi driver byutvikling. Vi ønsker å legge til rette for det gode livet i byen, og vi tar vår del av ansvaret for å utvikle det nye Bodø med attraktive byrom, næringsarealer og boliger. Vi vil leie ut næringslokalene i RAMSALT til leietakere som kan utfylle hverandre og bygge hverandre opp. Slik håper vi at RAMSALT blir en spennende destinasjon som gir gode byopplevelser for beboere og besøkende. Vi setter vår ære i at det å handle med oss skal gi «…den gode følelsen.» Dette gjelder alle, uansett.